sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Rusetilla tuunatut huopatöppöset

Kahdet huopatossukat kaipasivat "sitä jotakin". Sitten "se jokin" löytyi.Tossut Ullan ohjeella jo aiemmin neulotut
Rusetit Mielityn ohjeella
Lanka Kaksinkertainen hahtuva, tikkauksessa nimetön beige sukkalanka
Puikot 5 mm bambusukkapuikot
Huovutus Kahteen kertaan 40°C kirjopesussa

Ei tarvittu helmiä, blingblingiä tai kukkia. Vain rehelliset huoparusetit, ja lempitossut paranivat entisestään. Rusettien neulominen on sopivan pieni ja lyhyt projekti vihoittelevalle kyynärpäälle, joka saa nykyään ekstrarääkkäystä hiihdosta. Tajusin hiljattain että arkiasuntoni pihasta lähtee latu, joka muutaman sadan metrin päästä liittyy useiden kilometrien mittaiseen valolatuun. Neulehulluus saa tehdä tilaa urheiluhulluudelle! Pitkästä aikaa hiihtäminen on kivaa. Niin rankkaa se on että ihan joka päivä ei hiihtämään voi mennä, muuten uupuu. Minä näet osaan hiihtää vain täysillä.


Tossut Ullan ohjeella jo aiemmin neulotut
Rusetit Mielityn ohjeella
Lanka Kaksinkertainen hahtuva, tikkauksessa nimetön beige sukkalanka
Puikot 5 mm bambusukkapuikot
Huovutus Kahteen kertaan 40°C kirjopesussa

Vaikka matto ja rusetit näyttävätkin vaaleammilta tässä kuvassa, ovat ne täsmälleen samanväriset kuin ylemmässä kuvassa. Kameran käsisäädöistä huolimaatta jotain automaattista tapahtuu kun suuntaan linssin tummempia tossuja kohti. Liekö tuo niin vakavaa, kun ei olla läheskään alan ammattilaisia.

En usko että hiihtäminen varsinaisesti pahentaa tenniskyynärpäätä, vaan päinvastoin vahvistaa käden lihaksia, mikä edesauttaa paranemista ja myöhemmin ennaltaehkäisee vaivan uusiutumista. Edistyminen on vain niin hidasta... aurinko paistaaa, ja latu kutsuu!

6 kommenttia:

Homsantuu kirjoitti...

Aivan vallan hurmaavat!

Inka kirjoitti...

Ihanat tossukat ja vielä ihanammat rusetit!

Sain sinulta inspiraation tossuihin Ullan ohjeella (kiitos!) ja yhdet vaaleanpunaiset on valmiit. Kamelinvärinen Huopanen vielä odottaa ja tytär tilasi moniväriset. Tuollaiset kauniit rusetit sopii tosi hyvin koristeeksi :)

Emma kirjoitti...

Ihanan tyttömäiset!

Kisa kirjoitti...

Söpöjä tossuja :)

stricker kirjoitti...

Kyllä on ihania huopatossuja ja hyvä idea tuo rusetti! Kadehdin sinun hiihtolatujasi, kun olen jo vuosia haaveillut hiihtämisestä. Mutta täällä keskemmällä Eurooppaa lumimäärä talvella on vaihteleva, viime talvena olisi voinut hiihtää toista kuukautta ja tänä ehkä toista viikkoa, joten en ole hennonut investoida omiin ja juniorin hiihtovarusteisiin. Latuja kyllä olisi lyhyen automatkan päässä ja aina kun ajan ohi ja nään hiihtäjiä, katselen heitä kateellisena.

Unknown kirjoitti...

Hurmaavat todella ja ihanan väriset tossut!