sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Puutarhasukat

Ihan kaikkiin synttäripaketteihin ei tältä kyynärpäävammaiselta neulojalta riitä sukkia, mutta äitini, joka on yksi innokkaimpia villasukan käyttäjiä mitä tiedän, saa sukat aina kun on juhlaan aihetta.


Malli 50 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Regia Garden effects 03302
Menekki n. 60 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Juhlaan oli aihetta viiko sitten, äitienpäivänä. Sää äitienpäivän aattona, jolloin vietimme juhlallisuuksia, olikin erittäin hyvin villasukille sopiva, sillä lämpöä riitti päivällä lähes 5 asteeseen saakka ja illansuussa se katosi tykkänään, mittarin näyttäessä nollaa. Onneksi varsinainen juhlapäivä oli sitten kauniin aurinkoinen ja lämmin.


Äitienpäivän aatonaattona sain vieraaksi uusimman sukulaiseni, neljännen lapsenlapseni, ja ihanan kortin, johon tuon tulokkaan jalanjälki on painettu. Käsi kuuluu isosiskolle.

6 kommenttia:

berenike kirjoitti...

Tosi kauniit sukat, noi Garden Effectit on kyllä kivoja lankoja :)

Jaana J kirjoitti...

Hienot sukat. Nyt huomioni kiinnittyi kyllä enemmän tuohon alemman kuvan pikkuliinaan. Tiedätkö, onko siihen ohjetta jossain?

Näppi kirjoitti...

Ihanan näköstä lankaa. Mulla on tullu jotenki inho noita valamiiks värjäytyviä lankoja kohtaan ku niistä on tullu vaikka ja minkälaista, mutta tämä on kyllä kauniisti värjätty lanka. Kivat sukat siitä ainaki tuli.

Sukkalandia kirjoitti...

Kiitokset kommenteista! Jaana J, tuolle liinalle löytyy ohje jostain, muistelisin itse sen löytäneeni jostain 80-luvun lopun Kauneimmat Käsityöt -lehdestä, joka minulla myös pitäisi olla tallessa, mutta nyt en noita vanhoja lehtiä löytänyt.

Jaana J kirjoitti...

Kiitos, koitan etsiskellä tuota lehteä jostakin. On vaan paljon helpompaa kun tietää mitä etsii :)

Sukkalandia kirjoitti...

Ja nyt se ohjeen sisältävä lehti sitten löytyi. Kauneimmat käsityöt 4/1990, sivu 13.