tiistai 31. heinäkuuta 2012

Toiset rauhalliset sukat

Villannen putiikista ostin kaksi kerää rauhallisesti raidoittuvaa Regian sukkalankaa. Rauhalliseen tahtiin neuloin siitä toisestakin kerästä miesten sukat.


Malli 72 silmukkaa, ranskalainen kantapää, nauhakavennus
Lanka Regia Allround Color, väri 04961
Menekki 83 g
Puikot 2,25 KnitPro

Rauhallista ei elämä parina viime päivänä ole sitten ollut. Blogialusta Vuodatus joutui vaikeuksiin ja telakalle melkein kuukaudeksi ja kerkesin jo huokaista helpotuksesta, koska siirryin puolisentoista vuotta sitten tänne Bloggeriin. Kunnes palvelu käynnistyi jälleen ja kuulin että kuvat alkaen vuoden 2009 alkupuolelta ovat hävinneet!

Vaikka siirryin Vuodatuksen kömpelöhköstä ympäristöstä tänne toisella tavalla mutta ei ihan yhtä kömpelöhköön ympäristöön, en koskaan aikonut jättää vanhaa blogiani heitteille. Käyn jatkuvasti siivoamassa sieltä roskakommentit (joita by the way tänne ei tule) ja muutenkin katselen ympärilleni. Lukijoita siellä käy enemmän kuin täällä, ja itsellenikin se on tärkeä päiväkirja, jossa käyn virkistämässä muistiani etten lahjoittele samoille läheisille samanlaisia sukkia ihan joka vuosi.

Nyt siitä on sitten osa tuhoutunut, mutta aion sen paikata lähes entiselleen, vaikka se tuskallisen määrän hyvää neulomisaikaa vaatiikin. Kuvat ovat hajasijoitettuina siellä täällä, eri kovalevyillä, mutta käsittääkseni kaikki tallessa. Harmitus on muiden puolesta suuri, sillä kaikilla ei kuvia enää ole. Googlettaminen ei tule enää tulevaisuudessa olemaan yhtä antoisaa, koska paljon kuvia tulee puuttumaan blogeista.

Neulominen jatkuu. Kolmannet sukat pukinkonttiin ovat viimeistä nauhakavennusta vailla. Ja pussillinen raidallisia ale-seiskaveikkoja odottaa pääsyä saapassukiksi. Tänä vuonna todellakin aion tehdä ensin kaikki miesten sukat ja viime tippaan jätän naisten ja lasten sukat.

4 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Todella kurja juttu tuo Vuodatuksen tuho. Toivottavasti kuvat jostain blogien pitäjiltä löytyy.

Mukavan leppoisat sukat nämä.

JennyF kirjoitti...

Samat puuhat täällä. Tosin olin loppuun asti Vuodatuksessa. Tauon aikana siirryin Bloggeriin, minne aion jäädä, mutta mulle myös vanha blogi on ollut tärkeä päiväkirja ja muistiinpanoväline. Eli muutamana päivänä olen lataillut kuvia uudestaan ja päivittänyt tekstejä. Yksi vuosi enää... :-/

Villanne kirjoitti...

Kauniit ja todellakin rauhallisen oloiset sukat!

Harmittaa reippaasti nuo kuvien tuhoutumiset, varmaan monia nettiohjeitakin on jäänyt ilman kuvia. Kuvahaut pilalla!!

Minulta tuhoutui tosin vain muutamia kuvia kun lähes kaiken latasin flickrin kautta. Joskus tuntui sekin niin monivaiheiselta vaan taisi se sittenkin näköjään kannattaa...

Aion jatkaa nyt bloggerissa. Vuodatuksen blogipohjassa oli jotain häikkää muutenkin kun eivät näkyneet kunnolla vaan jouduin tyytymään noihin vuodatuksen omiin, jotka nekään eivät ihan hyvin toimineet. Joten aika helppoa oli tehdä päätös siirtymisestä.

Mukavia neulomishetkiä! :)

Tanja kirjoitti...

Hyvä idea aloittaa miesten sukista joululahjaneulomiset. Niitä kun saa tikutella ihan urakalla varsinkin ohuemmasta langasta. Kauniit perussukat!