sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Uudestaan samanlaiset

Välillä tekee mieli neuloa vähän paksummistakin langoista, mutta niiden valikoima on jemmoissani melkoisen laiha ja tyttömäinen. Kohtuullisen isot kerät löytyi kuitenkin vielä näitä harmaita lankoja.Malli 60 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 42.
Lanka Novita Nalle Luontopolku "Tuohi" väri 840 ja Nalle harmaa 044
Menekki 94 g yhteensä
Puikot 3 mm bambusukkikset

Ihan täsmälleen samanlaiset näistä ei tullut, sillä koko on suurempi. Kahdesta sadan gramman kerästä saakin kivasti kahdet sukat. Huomasin että näiden paino on lähes sama vaikka kokoeroa on kolme numeroa, mutta tuo ero selittyy sillä että isommissa on lyhyemmät varret.

Tulipa vielä miehekkäät sukat varastolangoista. Kumma kyllä niitä ensimmäisiä samanlaisia neuloessa ei tuntunut lainkaan että sukista tulisi miehekkäät. Menivät jollekin suvun isokenkäisistä naisista. Pienikenkäisten jalat ovat sitten yhtä numeroa pienemmät. Näitä sukkia mallaa jaloissaan suvun isokenkäisin mies. Jalka on pari numeroa isompi kuin sukka, minkä huomaa jalan alle karkaavasta kantapäästä. Sopivia jalkoja ei ollut sillä hetkellä tarjolla.

Valoa on jo niin paljon että kuvaaminen onnistuu sisemmällä talossa. Valoa riittää jopa niin paljon että tänään jouduin ensimmäistä kertaa tänä keväänä kaivamaan päähäni aurinkolasit työpaikkakunnalle siirtyessäni. Vaikka nautin auringonpaisteesta täysin siemauksin, yli neljä tuntia suoraan silmiin paistava aurinko on vähän liikaa. Näin kevättalvella se paistaa niin matalalta että auton penkki on nostettava mahdollisimman ylös ja sittenkin vielä istuttava korostetun suoraselkäisenä, ellei halua häikäistyä. Olikin pitkä ja pimeä talvi, tervetuloa aurinko!

1 kommentti: