lauantai 4. toukokuuta 2013

Huonomuistisen sukat

Teinpä tässä päivänä eräänä löydön, kun etsin "tärkeitä papereita" kaapista jossa säilytän kaikkea sellaista paperitavaraa jota ei ihan joka päivä tarvita, täällä työpaikkakunnalla. Yllättäen käteeni osui jotain pehmeää, joka tuntui ihan villasukilta. Ihan kummallisessa paikassa. Ja villasukat sieltä sitten löytyivät.Malli 60 s, raidat 3/3, 3o1n, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 38.
Lanka Drops Fabel musta ja kirjava
Menekki Yhteensä 70 g
Puikot Voin vain arvella että kenties 2,25...

Päätellen siitä että sukat eivät ole sileää neuletta ja että raidat ovat 3/3, nämä eivät ole ihan lähiaikojen tuotetta. Jotain sen suuntaista on ehkä vuoden 2011 joulun alla tapahtunut että olen ollut paketointipuuhissa ja saanut yllättäen tai suunnitellusti kylään henkilön jolle olin näitä ajatellut juuri paketoida, ja hätäpäissäni survonut ne piiloon tuohon erikoiseen paikkaan, ja syvälle. Kovasti on silloin ollut tuohotus päällä, ja niin on muuten nytkin.

Tämän päivän vietin autotallisamme myyden ylijäämätavaraa kotitaloudestamme, uskomattoman hienosti järjestetyssä pihakirppistapahtumassa, johon osallistui 12 taloa katumme 27 talosta. Väkeä ravasi oikeastaan koko ajan ja kauppa kävi kaikilla hyvin. Tapahtuma jatkuu vielä huomennakin, mutta minulla kävi taas se tavallinen tuuri, eli silloin kun onnistaa, se tapahtuu tuplasti. Osallistuin joskus aikoja sitten Moron peräkonttikirppiksen paikkojen arvontaan, ja minuahan siis lykästi tuossa arvonnassa, ja niinpä kasasin tämän kirppispäivän päätteeksi osan tavaroistani autoon ja siirryin työpaikkakunnalle, mistä sitten aikaisin aamulla sinkoudun Tampereen Keskustorille. Saattaapa olla että myynnissä on myös tympeäksi muuttuineita neuleita ja puhumattomia lankoja.

1 kommentti:

Katja V kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.