torstai 3. lokakuuta 2013

Lumihiutaleita hiljalleen

Ensimmäiset lumihiutaleet on jo nähty ja joinakin aamuina jo auton laseja raaputeltu jäistä.Malli 64 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Regia Snowflake 07710
Menekki 68 g
Puikot KnitPro Karbonz 2,00 mm

Tämän langan ostin äärimmäisessä hätätilanteessa vielä silloin kun aurinko paistoi kuumasti: työmatkalla vieraassa kaupungissa, eikä mukana kirjaa eikä neuletta! No senhän arvaa helposti lähdenkö etsimään Vaasasta kirjakauppaa vai lankakauppaa! Pienen harhailun jälkeen kauppa löytyikin!

Puikkohyllyllä raavin hieman päätäni, sillä omistan jo muhkean varaston sukkapuikkoja, eikä lisäpuikkojen osto olisi oikein innostanut, mutta pakkohan se oli tässä tilanteessa. Onneksi hiffasin hyllystä hiilikuitupuikot, niitä minulla ei vielä olekaan ja kaikkeahan pitää kokeilla, eikö vaan? Ja kun kestävästä hiilikuidusta puhutaan, uskalsin jopa ottaa kaksimilliset kun välikokoja ei ollut tarjolla ja kaksipuolikkaat tuntuvat haloilta käsissä.

Eipä ollut ajanvieteongelmia reissussa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivat sukat taas, niin kuin oli nuo edellisetkin!
Minäkin pääsen taas neulomaan, sillä löysin juuri pari kuukautta kateissa olleet lukulasini, jee.
Ai että lumihiutaleita ja jäätä jo.. täällä Enkkulassa on ollut ihan kiva alku lokakuulle, sillä lämmintä on ollut toisinaan liki +20C ja aurinkokin on näyttäytynyt. Vaan kyllä se tästä vielä talveksi muuttuu kunhan kerkii.

Iiris

Sukkalandia kirjoitti...

Kiitos Iiris! Täällä Sukkalandiassa neulotaan jo moniteholaseilla, joten sekä telkkari että neule ovat hyvin näkyvissä! Mukavaa syksyä sinne Enkkulaan,ja mukavia neulehetkiä!