maanantai 24. helmikuuta 2014

Vuoristosukat

Käsilaukussa on kulkenut kerä uutta tuttavuutta.
Malli 64 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 39.
Lanka Pro Lana Schwarzwald väri 1063.10 ja Novita Pikkusisko väri 322
Menekki Yhteensä 68 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Enin aika kotisohvalla kuluu nykyään virkkuukoukku kädessä. Sukkia valmistuu harvakseltaan. Näihin sukkiin sain idean istuessani työturvallisuuskorttikoulutuksessa alastoman oloisena ilman läppäriä tai mitään muuta näplättävää. Yli kuuden tunnin istunto normipäivän päätteeksi tuntui väsyttävältä ja sai minut päättämään että tästä lähtien isossa käsilaukussani on aina neule mukana. Jos ei mikään muu pidä hereillä niin neulominen pitää. Lisäksi se myös vahvistaa kuulemalla oppimista.

Pari viikkoa tuon uuvuttavan koulutuksen jälkeen (kortti kuitenkin tuli!) jatkoimme samalla aikataululla tulityökorttikoulutuksessa, ja sielläpä ei tarvinnut enää haukotella. Ja kerralla läpi sekin!

Schwarzwald on minulle ihan uusi tuttavuus. Siihen törmäsin sattumalta kun olin etsimässä ruskeaa paksua lankaa uuteen peittoprojektiin. Aina täytyy tarkastaa myös sukkalankatarjonta jos lankakauppaan eksyy, ja siellähän tämä lymyili yhden korin pohjalla. Muuten täytti odotukset täysin, mutta ensituntuma oli hitusen karvainen, karkeahko. Kyllä siihen sitten tottui, itse asiassa se on hyvin samanoloista kuin varressa, kantapäässä ja kärjessä oleva Pikkusisko. Värityksestä tykkään erityisesti.

Ei kommentteja: