sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Mekkokausi jatkuu

Viilenevistä ilmoista huolimatta mekkokausi vain jatkuu. Säärystimiä olen aina jostain syystä pitänyt turhaakin turhempina asusteina, mutta viileässä toimistossa villasukkia kaivatessani totesin että nehän eivät kaikkiin sipsuttimiin sovi. Voisikohan villasukat neuloa ilman teriä?


Malli 72 s, päissä 2o2n, keskellä 3o1n
Lanka Novita Tico tico
Menekki Lähes koko 100 g kerä
Mitat Pituus 58 cm
Puikot KnitPro 2,5 mm

Siistiä sisätyötä tehdessä ei aina tarkene sukkahoususillaan. Syksyisen sadekauden keskellä ilmanvaihto työntää raikasta mutta kosteaa ilmaa huoneeseen ja pelkkä hiiren heiluttelu ja näppäimistön hipelöinti ei ole riittävän rivakkaa toimintaa ylläpitämään lämpöä koko kropassa. Nytpä minulla onkin salainen ase kirjoituspöydän alalaatikossa, säärystimet saa tarvittaessa vedettyä jopa yli polven!

6 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Minulla kanssa tuollainen hiljainen työ, jossa ei lämpöä kehity. Talvipakkasilla kylmää, mutta salainen ase olisi kyllä valttia. Hienot.

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuinka olet tyylikäs. Täällä käydessäni ihailen aina taidokkaita sukkiasi, nyt tätä kuvaa säärystimistä hameen ja korkokenkien kanssa. Ne sopivat hienosti yhteen.
Sari

Emma kirjoitti...

Yllättävän tyylikkäät sukat-ilman-teriä :D

helena kirjoitti...

Hienon hillityt ja huomaamattomat säärystimet, tuollaiset voisin minäkin muiluttaa tuohuoneeni lipaston laatikkoon. Ranteenlämmittimiä urakoin jo viime talvena, mutta säärystimillekin olisi käyttöä.

Salix kirjoitti...

En ole siis ainoa joka palelee töissä! Minä neuloin pari vuotta siten polvisukat ja ne ovat olleet hyvät, mutta nyt kantapäät on puhki ja silloin rupesin tuumaamaan josko pitäisi tehdä ihan vaan pitkät säärystimet.
Ne näyttää niin hyviltä sinun päällä, että taidan aloittaa neulomisen heti :)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Säärystimien mallia tulin tänne katsomaan ja hienot ovat!