maanantai 19. lokakuuta 2015

Hei, se neuloo taas!

Vuosi on vierähtänyt siitä kun viimeksi sain sukat valmiiksi. Kaikkea muuta on tullut näperreltyä, varsinkin torkkupeittoja. Nyt taas sukkia!
Malli 52 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 43.
Lanka Novita 7 veljestä Tweed värit 845 ja 843.
Menekki 129 g yhteensä
Puikot 3 mm bambusukkikset

Viimeiset torkkupeitotkin virkkasin viime vuoden lopulla, ja sitten aloin lepuuttaa kipeitä käsiäni. Toki opiskelujen aloittaminen oli myös hyvä syy karsia aikasyöppöjä harrastuksia. Kesän lopulla tajusin että ei ne kädet yhtään sen vähemmän kipeät olleet yli puolen vuoden neulomistauon jälkeen, joten päätin kokeilla. Ja hyvinhän se sujui. Kai se vaan niin on että jos aamulla herätessä ei mihinkään koske niin on kuollut.Kesän majailin mökillä johtuen siitä että kotona mylläsi remontti, niin ettei välillä sekaan sopinut, eikä tavaroita löytänyt ja pölyä oli joka paikkka pullollaan. Loppukesästä aamuherätykset mökkiniemellä olivat varsin mieleisiä kun maisemat olivat tätä luokkaa.
Kovasti on myös maailma muuttunut neulomistauon aikana. Mistä ihmeestä löydän kaikki ihanat neuleblogit kun Blogilistaa ei enää ole?

3 kommenttia:

Inna Vaara kirjoitti...

Kiva kun aloitit - ja toivottavasti jatkat!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun tulit takaisin, monesti olen käynyt kurkkimassa joko jotain näkyis;)
Joo ei mullakaan kädet yhtään parantuneet vaikka kutomatta olinkin, taitaa syy olla jossain muualla, työ varmaan.

-Nonna-

Kardemumma kirjoitti...

Mukavaa, että olet linjoilla taas. Sukkakudin kädessä. Itselläni meni puoli vuotta taukoa ja nyt uudella innolla kutomaan.