sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Raidallista ajanvietettä

Opiskelu on näin aikuisiällä mukavaa ja kiinnostavaa, mutta hyvin erilaista kuin ennen. Ennen piti kirjoittaa muistiinpanoja. Nykyään saadaan kaikesta powerpointit nenän eteen ja pdäffät sähköpostiin ja ja osallistutaan itsekin opetukseen keskustelun muodossa. Kädet ovat useimmiten joutilaina, joten kilisemättömät puupuikot pääsevät yleensä luennoille mukaan. Sukkia syntyy kuin itsestään... toissa viikolla neljässä päivässä kaksi paria ja yksi varsi.

Malli 64 s, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Raidat 3/3, koko 38.
Lanka Lorna's Laces Fiddlehead ja Mineshaft
Menekki Yhteensä 77 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Tässä ensimmäinen opiskelusukkapari. Raidoitus oli silloin tällöin hieman haasteellista, sillä kahden samanhenkisen langan sekoittamisesta ei aina synny selkeitä raitoja. Ruskea- ja vihreäsävyiset langat sopivat hyvin yhteen, ja lopputulos näyttääkin kuin yhdestä kerästä tulleelta. Huomasin yhtäkkiä tykkääväni taas sileästä sukanvarresta, joten valmista syntyi tavallista nopeammin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, upeat! Todella kauniit värit. Perussukat on joskus vaan se paras ratkaisu, vaikka niihin aina välillä kyllästyykin.

JennyF kirjoitti...

Tosi rauhallinen ja kiva väriyhdistelmä noissa!

Sukkamamma kirjoitti...

Oi,tosi ihanat!
Oon monesti miettiny että mihin käytät sukista ylijääneet langat?Ois jännä tietää. :)
Ite löysin netistä "noppasukkien" ohjeen ja nyt oon tehny niitä jo neljät ja pojatki on mielissään ku saavat valita 6 erilankaa ja jännityksellä seurataan minkälaiset sukat niistä lopulta tulee.

Emma kirjoitti...

Kauniit värit :)