perjantai 10. kesäkuuta 2011

Huh hellettä!

Viime kesän helteistä jäi varmaan trauma kun näillä helteillä ei huvita juuri olla ulkona. Sisällä tulee kökötettyä ja neuloskeltua. Ihan ennallaan ei neulomisdraivi ole, sillä sormet tuntuvat lähes koko ajan nihkeiltä. Lahjasukkia vain pitäisi silti saada aikaiseksi.Malli 60 s, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 38
Lanka Drops Fabel (musta) ja Austermann Step Easy 133
Menekki n. 70 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Ihan pahaa tekee katsoa tytärtä villasukissa auringonpaisteessa, mutta tosiasiassa lämpötila oli alle 20 astetta noita kuvia otettaessa. Usein annan tyttären ottaa kuvat ja poseeraan itse sukkien sisällä, mutta tällä kertaa vaihdoimme osia.
Kuvaajana tytär on taatusti parempi kuin minä, koska on saanut siihen koulutustakin kuva- ja mediataiteen opinnoissaan. Minä olen kaiken opetellut kantapään kautta ja korvat höröllä sivusta kuunnellen. Mallin varpaat eivät ole kippurassa siksi että alusta on kuuma, vaan siksi että tytär on leikkisä pakkaus.


Onneksi ensi viikoksi on luvattu viileämpää. Valitettavasti myös sadetta, mikä ei ole kiva juttu varsinkaan siitä syystä että maanantaina olemme menossa ulkoilmakonserttiin. Aina ei voi voittaa. Ei edes joka kerta.

Ei kommentteja: