tiistai 1. toukokuuta 2012

Mustavalkoiset ja pinkit sukat

Uudelleen vauhtiin päässeen sukkatuotannon kakkospari on tässä. Pitkän aikaa olen jo huokaillut ettei minulla ole tarpeeksi mustavalkoisia sukkia, joten nämä tulevat siihen tarpeeseen.
Malli 60 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 38.
Lanka Marks & Kattens Fame (musta) ja Novita Tico tico (luonnonvalkoinen)
Menekki 59 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Raitasukan neulominen pitkästä aikaa tuntui taas kivalta, mutta pieni häiriö hommassa kuitenkin oli. Musta lanka halkeili ihan urakalla, joten tarvitsin myös virkkuukoukkua kohtuullisen paljon. Tico tico on hitusen paksumpaa kuin Fame, joten raidat eivät ole ihan yhtä leveitä. Lopputulos kuitenkin miellyttää silmääni.

Tämän viikon suurin ilonaihe on neljäs lapsenlapsi. Kaikki ovat tyttöjä, joten pinkkiä lankaa täytyy varmaan hankkia lisää. Vanhoista varastoista löytyi lanka näihin pikku töppösiin.


Malli 24 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. jalan mitta 9,5 cm.
Lanka Novita Nalle
Menekki 14 g
Puikot 2,75 mm KnitPro

Väriläiskät sukissa eivät ole virheitä langan värjäyksessä, vaan sateenkaaren väreissä vilkkuvia valoja discopallostani, sydämen muotoisesta kristallista ikkunassani.

Pienokaista pääsen katsomaan vasta viikonloppuna, ja sillä aikaa sormeni askartelevat Elizabeth Zimmermanin vauvannutun parissa. Siihenkin lanka löytyi vanhoista varastoista.

Ai niin, hauskaa Vappua!

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Raitasukat on tosi pirteät! Ja suloiset vauvansukat, onnea!

Hepsi kirjoitti...

Paljon onnea!