torstai 18. lokakuuta 2012

Toiset raidat satunnaisia, toiset säännöllisiä

Vaikka tummanharmaa kestosuosikkini Kunstgarn alkaa jo olla lopussa, en silti hylkää harmaata väriä. Se tuntuu sopivan yhteen ihan kaiken kanssa.Malli 64 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Drops Fabel harmaa 200 ja Regia Random Stripe 02900
Menekki Yhteensä 70 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Vaikka kuva on otettu peräkanaa edellisen kuvan kanssa, maisema näyttää tässä syksyisemmältä. Pihamme on remontissa ja kaikkea muuta kuin kuvauksellinen, joten mielikuvitusta saa käyttää jotta välttäisi työkalujen ja sorakasojen tunkeutumisen kuvan taustalle.

Mikä ihanuus olikaan neuloa tasaista Fabelia ja Regiaa löyhäkierteisen Kunstgarnin jälkeen. Sukat sujahtivat kuin itsestään puikoilta ja neulominen oli jännää kun nuo raidat putkahtelivat tulla vähän miten sattuu. Pakko myöntää että hieman manipuloin niitä. sillä en olisi mitenkään mieltynyt noihin sukkiin jos tuo keltainen raita olisikin toisessa jalassa ollut kaukana kantapäästä.

Toisen sukan teini puki näköjään vinksalleen, mutta sille on näin jälkikäteen vaikea tehdä mitään. Yhteiset hetket perheen naisten jalkojen ja päivänvalon kanssa ovat lyhyet ja kallisarvoiset. Ensi kerralla on uutta kuvattavaa.

4 kommenttia:

morso kirjoitti...

Hei, saako uudolla, millaisilla puikoilla noita sukkiasi tikutat. Omalla löysällämkäsialallani ei ohkaisillakaan langoilla ikinä pääse noihin silmukkaääriin, kun sitten tulee sellaisia jättiläissukkia. Tarpeeksi ohuita puikkoja en oikein mistään löydä.

Emma kirjoitti...

Harmaa kyllä sopii ihan kaiken kanssa, sitä pitäiti selkeesti saada lisää lankavarastoon. Nätit sukat :)

Sukkalandia kirjoitti...

Morso, kaikkien sukkakuvieni alla on speksit joista paljastuu millä paksuudella ja materiaalilla ne on neulottu. Näissä, ja oikeastaan kaikissa tämänvahvuisesta langasta neulomissani sukissa ne ovat KnitPron puiset 2,25 mm paksut 16 cm pitkät puikot.
Peukalosääntönä voisin sanoa että otan aina 0,25-0,50 mm ohuemmat puikot kuin langanvalmistajan suositus. 7-veikassa ehkä vieläkin ohuemmat.

morso kirjoitti...

No joo, lukeehan se siellä. Miten mää näin kyllä langat ja silmukat, mutta en tota puikkoriviä. Mun käsialalla 2 puikotkin on liian paksut. Pitääköhän opetella tiukkikseksi, että saisin mieleisiäni sukkia. ;)