tiistai 29. heinäkuuta 2014

Peiton paikka

Tähän asti mieluisin peittoprojekti valmistui juhannukseksi.Malli Dominoneliöt ja aina oikein -reunus
Lanka Novita 7 veljestä ja muita saman vahvuisia yksivärisiä lankoja
Puikko 4 mm alumiinipyörö ja reunukseen KnitPro -irtopäät ja noin kolme metriä kaapeliaPitkähkö työmatka, uudet harrastukset, pääsykoetulosten odotus, helteet, kipeät kädet ja niin edelleen... päässä pyöri monia "tärkeämpiä" syitä ja asioita eikä viltin mittoja tullut otettua ylös. Reunukseen halusin ehdottomasti kunnollisen aina oikein -reunuksen, ja siitähän tulikin sitten vale-sellaista, koska joka toisen kerroksen jouduin neulomaan nurin koska neuloin suljettua neuletta. Mutta ihan hyvä siitä tuli kun ei pitänyt kiirettä. En edes viitsinyt laskea montako silmukkaa tuohon reunukseen tuli, sen verran monta niitä oli.Siellä se viltti on nyt paikoillaan mökkiniemellä. Jokunen kylmä päivä on ollut jolloin sen olen saanut kietoa hartioilleni, mutta viime viikot se on ollut unohduksissa tyystin. Kuten myös neulehommat. Silloin tällöin on tullut virkkailtua, peittoa taas muuten, mutta helteet ovat karkottaneet suurimmat intohimoni villalankojen suhteen. Jospa se into sieltä syksyn tullen palaisi.

13 kommenttia:

Kardemumma kirjoitti...

Upean peiton olet tehnyt. Rauhallinen, kun on yksivärisiä vain. Kirjavassa lankamaailmassa tuo on ihanaa. Harmaa reunus kruunaa kaiken.

Lammas kirjoitti...

Kaunis peitto. Harmaa reunus kruunaa koko komeuden.

KahviKaneli kirjoitti...

Oi, miten kaunis!

Ulla kirjoitti...

Vau! Kaunis peitto ja kelien viilennettyä lämmittää mukavasti. Innolla laskeskelin palojen määrää, sillä oma samanmoinen on työn alla - nyt 1/6 tästä, vauvan vaunupeittokokoa ja uutta innostuksen puuskaa odottelen.

tiinaf kirjoitti...

Kylläpä on kaunis! Tuo harma reunus tosiaan on upea!

Inkeri kirjoitti...

Näyttävä peite.

Sari kirjoitti...

Ihana peitto. Kauniit värit!

-P- kirjoitti...

Tuo domino on mukava neuloa, ja siinä ihanasti pienet ruudut sekoittuu eri värisinä! Tosi kaunis lopputulos! Ja sitä on täälläkin liikkeellä, nimittäin villalankojen kutsu ei ole ollut kovin kummoinen viimeaikoina!

Tuija kirjoitti...

Voi miten upea peitto! Nuo väritkin sopii niin hyvin toisiinsa. Vielä joskus minäkin opettelen tuon dominotekniikan!

Näppi kirjoitti...

Nämä kaikki mökkipeitot on niin ihania, että oikeen alakaa tehä itelläki mieli peiton tekkoon. Nyt vain ei oo aikaa siihen, vaikka miten haluaisi. Blääh. Sukkalandian sukat jaksavat aina ilahduttaa, oikea nimi blogillasi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea peitto!
Montako silmukkaa siulla oli yhdessä dominopalassa?

Syysterveisin, RitvaL.

Euromaakari kirjoitti...

Ihana peitto!

Seijasisko kirjoitti...

Kaunis ppeitto!