sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Räväkät synttärisukat

Isän syntymäpäivästä lokakuun alussa alkaa miestensukkaputki. Seuraavaksi isänpäivä marraskuussa ja joulu. Jokaiseen juhlapäivään tarvitaan miesten sukat. Tässä ensimmäiset.Malli 52 s, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus, koko 42.
Lanka Novita 7 veljestä Viidakko, väri 849 ja 7 veljestä musta.
Puikot 3½ mm KnitPro
Menekki 137 g yhteensä

Ei nyt ihan pakkopullaa ole tämä sukkien neulominen tällä hetkellä mutta jonkinlainen suorittamisen maku tässä on. Ajankäytössäni vallitsee tällä hetkellä niukkuuden laki, ja neulominen aiheuttaa myös jonkinlaisia syyllisyyden tunteita kun olisi muuta "tärkeämpää" tekemistä. Itse olen kyllä osani valinnut... ammattikorkeakouluopinnot ja päivätyö eivät jätä kovin paljon tilaa huvituksille ja harrastuksille. Aikansa kutakin, sanoi pässi kun päätä vietiin. Eiköhän tämä tästä selkeydy. Viimeistään reilun parin vuoden päästä...

2 kommenttia:

-P- kirjoitti...

Komeat! Ja hei, syyllisyyden tunteista pääsee helposti niin, että neuloo samalla jotain todella helppoa, kun opiskelee! Ite oon neulonu monta monta "tylsää oikeaa sielää villapaitaa", kun luen tenttiin! Keskittyminen ei herpaannu, ja tuntuu jotenkin viihdyttävämmältä. Ja tenttitulokset oli ihan superhyvät! Neulominen kuulemma aktivoi molemmat aivopuoliskot, niin tulee tehokkaammin aivojakin käytettyä neuloessa!

Seijasisko kirjoitti...

Ihanat..pakko visiin ostaa tuotakin lankaa!