torstai 21. tammikuuta 2016

Vähän isommat sukat

Prinsessatytyön isosisko oli pienenä keijukainen, mutta nykyisellään alkaa jo muistuttaa teiniä, vaikka täyttääkin vasta 9 vuotta keväällä. Pinkki on silti vielä suosikkiväri.Malli 44 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 36.
Lanka Novita 7 veljestä luonnonvalkoinen 010 ja pinkki 500.
Menekki 78 g yhteensä.
Puikot 3,25 mm KnitPro sukkikset.

Tämä pinkki lanka on ollut huonon onnen lankaa tähän asti. Jostain syystä olen ostanut sitä kolme kerää joskus melkein 10 vuotta sitten enkä saanut upotettua juuri mihinkään. Yhdet sukat jopa jäivät valmiiden sukkien koriin, koska tuntui että en voi niitä kenellekään antaa, itse kun olen siinä määrin pinkkivammainen että pystyn pinkkiä käyttämään vain roosanauhapäivänä, ja silloinkin käytän aina samaa huivia.

Nyt on värimaailma taas sellainen että tämä kylmähkö pinkki ei näytä niin eri planeetalta tulleelta. Sitä näytti olevan juuri sopivasti pikkutytyön sukkia varten, mutta kuten usein olen huomannut, pikkutytöillä on nykyään isot jalat. Lanka ei sitten riittänytkään ihan, joten piti miettiä ankarasti mitä tekisi, kun kiireaikataulun vuoksi ei viitsisi purkaakaan ja aloittaa alusta.

Sitten muistin nuo sukkalaarin pohjalle jääneet huonon onnnen sukat, ja ihan surutta aloin purkaa. Ja valinta oli loistava, sillä kun tämä keijukaistyttö avasi sukkapakettinsa, oli seurauksena onnen kiljahdus: Ihanat sukat! ja niin lensivät suklaat taas olan yli ja sukat sujahtivat jalkaan. Neulojan unelmapäivä!

Ei kommentteja: