maanantai 12. marraskuuta 2012

Vanhan kertausta

Tämännäköiset sukat olen varmasti joskus jo tehnyt, mutta minkään muun värin kuin tummanharmaan kanssa en tuota violettikirjavaa Nallea saanut sopimaan.Malli 56 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Novita Nalle Colori väri 873 ja Nalle tummanharmaa nro 044
Menekki Yhteensä 91 g
Puikot 2,75 mm KnitPro

Kirjavaa Nallea jäi vielä ihan "mukava" määrä, se kun on niin vanhaa perua että on 150 g kerällä. Jotain on keksittävä ettei taas tarvitsisi neuloa samanlaisia sukkia.

Talvi on aina tulollaan ja sitten taas vetäytyy vesisateen ajamana pois. Taitaa olla taas syksyn kurjimpien kelien aika. Nämä sukat kuvattiin ihan marraskuun alussa, ja sen jälkeen on nähty sekä lunta, pakkasta että vaakasuoraan satavaa vettä. Aurinkokin on aina hetkittäin pilkistellyt, mutta enimmäkseen on ollut pimeää ja märkää.

Kohta on aika taas siirrellä huonekaluja. Kun päivänvalo on vähimmillään ja pakkanen alkaa tosissaan paukkua, siirrän neuletuolini pois ikkunan edestä, sillä karmiventtiilistä hönkivä raikas ilma tuntuu ikävänä vetona, jota en viitsi kärsiä kun valoakaan ei ikkunasta enää tulvi.

2 kommenttia:

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Minä olen tehnyt 2/2 raitaisia lastensukkia Hyvän Mielen Sukka-keräykseen ja toisaankin, monia värejä ei saa sopimaan yhteen :)

Niina kirjoitti...

Kaunis väriyhdistelmä. Minulla on lilakirjavaa mokkasukkaa jota voisi yhdistää noin. Kiitos ideasta.
Meilläkin tuo mööpelivalssi on tuttua vuodenaikojen mukaan. Myös takan lämmön leviämistä ajatellen.