torstai 15. marraskuuta 2012

Lämmöllä muistellen

Läheinen työtoverini vaihtaa työpaikkaa, ja vaikkemme kovin pitkään toimineetkaan tiiminä, tuntuu kuin aukko jäisi siihen viereen. Toki olen iloinen hänen puolestaan, ja halusinkin ihan konkreettisesti kertoa ajatuksistani.Malli 60 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Opal Uni 2601 ja Novita Tico tico 853
Menekki Yhteensä 62 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Sukkien väri sopii hyvin yhteen sinikääreisen suklaalevyn kanssa, tiedän sukkien saajan tykkäävän juuri siitä suklaasta. Kuvaushetki sattui kiireen vuoksi epäkiitolliseen aikaan juuri ennen puoliyötä, joten jouduin sen näpsäisemään työkämppäni kylppärissä. Kiire tuli siksi etten asian hoksattuani ollutkaan enää menossa kotipaikkakunnalleni, missä sukkavarastoni pääasiassa sijaitsee, joten laskelmoin että aika riittää juuri ja juuri uusien sukkien neulomiseen.

Ja riittihän se, vaikka mutkia matkaan tuli ihan tilaamatta. Rikkoutuneen auton laturin, hinausauton odottelun ja vaihtoauton järjestelyn muodossa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Auto on korjaamolla, vara-auto alla ja sukat lahjoitettu saajalleen.

Ei kommentteja: