lauantai 8. joulukuuta 2012

Lähtöhulinaa

Lomallelähtötohinassa huomasin että yhdet sukat on viimeistelemättä, kun pakkasin kasseja tulevia viikkoja varten.Malli 40 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 30
Lanka Novita 7 veljestä raita ja tummanpunainen 587
Menekki 69 g
Puikot 3 mm bambusukkikset

Perussukkien emo taisi tulla näistäkin. Toiset samanlaiset pitäisi ehtiä vielä ennen joulua, mutta saapas nähdä mitä ehdin. Vilskettä riittää.

Jostain syystä joulukuun ohjelmani muodostui erittäin kirjavaksi. Jo keväällä päätin siirtää osan lomastani joulukuuhun syystä että ikäni etunumero on vaihtumassa yhtä suuremmaksi. En ole kovin innokas juhlien järjestäjä enkä kovin innokas juhlijakaan, joten päätin vaihtaa tuona ajankohtana maisemaa. Sitten siihen kylkeen liimautui konserttimatka Tukholmaan, ja totesin että samalla reissulla se hoituu, ei mitään paniikkia. Mutta sitten jysähti, mies valittiin paikkakunnallamme vuoden yrittäjäksi ja pakollinen pikkujoulukeikka tipahti noiden matkojen väliin. Tähän kuvioon kun lisätään kahdella paikkakunnalla asuminen ja välittömästi loman loppumisen jälkeen alkava työmatka, alkoi tarvittavien laukkujen määrä lähennellä jo viittä, ja kierrettä hommaan lisäsi se että osaa tavaroista tarvittaisiin useammassa laukussa, joten etukäteen ei kaikkia saa pakattua valmiiksi. Siitä jo kertyi vähän stressiäkin, mikä lieveni minimaaliseksi siinä vaiheessa kun Muse perui Tukholman keikkansa. Kiireen sijaan pitkä viikonloppu edessä.

Neulomaan tässä ei kyllä suuremmin ehdi, pakkaaminen on minulle aina sellaista painajaista, mutta yhden vyyhdin Puffa-lankaa olen saanut kerittyä ja Knot Socksit aloitettua matkaneuleeksi.

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Samaa mieltä , että pakkaminen on rasittavaa. Mitä ottaa ja mitä jättää?

KahviKaneli kirjoitti...

Ihanan vadelmaiset sukat!