keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Porkkanakakku vai tiikeri?

Jostain syystä aina tulee mieleen jokin ruoka kun katselen useasta langasta sekoittamiani väriyhdistelmiä sukissa. Hassua, sillä eihän sukilla ja ruualla ole mitään tekemistä toistensa kanssa.Malli 56 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 39
Lanka Novita Nalle pätkävärjätty vuosikerta-harmaavalkoinen ja oranssi 219
Menekki 83 g yhteensä
Puikot 2,75 mm KnitPro

Ruoka tulee mieleen kyllä muulloinkin kuin sukkia katsellessa, nimittäin melkein koko ajan. Onneksi on sopivan mittainen työmatka käveltäväksi ja hiihtoladut äärellä. Muuten pitäisi hankkia isompia kuminauhavyötäröhousuja. Jospa valon lisääntyessä mieli kääntyisi pois mussuttamisesta johonkin vähäkalorisempaan.

Ruoka maistuu mutta lankadieetti on ollut melkoisen täydellinen, muutama tarkoin harkittu herkkuostos on tullut tehtyä mutta muutoin olen pidättäytynyt mittavassa lankavarastossani. Aikansa kun keriä asettelee vierekkäin ja päällekkäin, löytyy sellainen pari että on kiireesti lähdettävä kaivelemaan puikkopussia.Nämä kaverukset majailivat samassa pussissa pitkään, mutta eivät säteilleet minkäänlaisia sukkavisioita päähäni, kunnes sitten yhtenä iltana asia vain loksahti kohdalleen.

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Nyt on kyllä värit löytäneet toisensa, nää on mainiot! Tiikerikakkusukat :D

Arja kirjoitti...

Oi tykkään kovasti!

Pinni kirjoitti...

Ihanat! Tykkään. :)

Tanja kirjoitti...

Onpa kauniit! Porkkanakakku ehdottomasti :-)