lauantai 4. toukokuuta 2013

Huonomuistisen sukat

Teinpä tässä päivänä eräänä löydön, kun etsin "tärkeitä papereita" kaapista jossa säilytän kaikkea sellaista paperitavaraa jota ei ihan joka päivä tarvita, täällä työpaikkakunnalla. Yllättäen käteeni osui jotain pehmeää, joka tuntui ihan villasukilta. Ihan kummallisessa paikassa. Ja villasukat sieltä sitten löytyivät.



Malli 60 s, raidat 3/3, 3o1n, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 38.
Lanka Drops Fabel musta ja kirjava
Menekki Yhteensä 70 g
Puikot Voin vain arvella että kenties 2,25...

Päätellen siitä että sukat eivät ole sileää neuletta ja että raidat ovat 3/3, nämä eivät ole ihan lähiaikojen tuotetta. Jotain sen suuntaista on ehkä vuoden 2011 joulun alla tapahtunut että olen ollut paketointipuuhissa ja saanut yllättäen tai suunnitellusti kylään henkilön jolle olin näitä ajatellut juuri paketoida, ja hätäpäissäni survonut ne piiloon tuohon erikoiseen paikkaan, ja syvälle. Kovasti on silloin ollut tuohotus päällä, ja niin on muuten nytkin.

Tämän päivän vietin autotallisamme myyden ylijäämätavaraa kotitaloudestamme, uskomattoman hienosti järjestetyssä pihakirppistapahtumassa, johon osallistui 12 taloa katumme 27 talosta. Väkeä ravasi oikeastaan koko ajan ja kauppa kävi kaikilla hyvin. Tapahtuma jatkuu vielä huomennakin, mutta minulla kävi taas se tavallinen tuuri, eli silloin kun onnistaa, se tapahtuu tuplasti. Osallistuin joskus aikoja sitten Moron peräkonttikirppiksen paikkojen arvontaan, ja minuahan siis lykästi tuossa arvonnassa, ja niinpä kasasin tämän kirppispäivän päätteeksi osan tavaroistani autoon ja siirryin työpaikkakunnalle, mistä sitten aikaisin aamulla sinkoudun Tampereen Keskustorille. Saattaapa olla että myynnissä on myös tympeäksi muuttuineita neuleita ja puhumattomia lankoja.

Ei kommentteja: