tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pienenpienet namisukat

Ison tytön karamellisukista jäi vielä lankaa tähteeksi, joten surautin neuloa vielä pikkuruiset sukat samalla värivalikoimalla. Onnekkaasti tuo ihanainen vihreä Ombre loppui tässä projektissa kokonaan, mutta epäonnekkaasti sitä ei riittänyt ihan koko sukkiin. Onneksi korviketta oli tarjolla.Malli 48 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 24.
Lanka Lorna's Laces Shepherd Sock, väri 64 Gold Hill, Drops Fabel 161 Pink Dream, Schoppel Wolle Admiral Ombré väri 1700 ombre ja vielä Regia Hand-dye Effect 06554 Smaragd.
Puikot 2,25 mm KnitPro

Heti kantapäiden jälkeen huomasin että vihreä Ombre ei tule riittämään kärkiin, joten kaivelin muistilokeroitani ja virkkauslaatikoitani ja löysinkin tuota vähemmän mukavaa Regia Hand-dye Effectiä, joka ei vain tunnu loppuvan koskaan. Onneksi se on väriltään suhteellisen siedettävä ja hitaasti sävyä vaihtava, joten se on ollut hyvä lisä isoäidinneliöprojekteissa. Nyt se sai rientää apuun kun vihreää lankaa kaivattiin epätoivoisesti, ja täyttikin tuon tehtävänsä ihan kelvollisesti.

Puntariin eivät nämä sukat ehtineet ennen pikkupiiperon synttäreitä, mutta tuskinpa nuo tilastoja kovin paljon olisivat heilauttaneet jos sellaisia pitäisin. Pää pensaaseen vaan, ei kai sitä lankaa nyt niin kauhiasti ole... Melko säntillisesti kuitenkin yritän kirjata nuo painot ylös, sillä niistä on apua kun hahmottelen uusia raitayhdistelmiä ja mietin lankojen riittävyyttä.

2 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Suloiset sukat :)

Kardemumma kirjoitti...

Kivat pikkusukat. Montaa lankaa saitkin uppoamaan näihin.

Minä teen samoin noiden grammojen kanssa. Ylös kaikki, on helpompi hahmottaa seuraavasta vajaasta, mihin se riittää.