sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Karamellisukat

Ihan synttärikaramellit tulevat mieleen näistä hempeistä pikkutytön sukista.Malli 60 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 39.
Lanka Lorna's Laces Shepherd Sock, väri 64 Gold Hill, Drops Fabel 161 Pink Dream, Schoppel Wolle Admiral Ombré väri 1700 ombre.
Menekki Yhteensä 63 g
Puikot 2,25 mm Knit Pro

Aiemmin olen äimistellyt miten pikkupoikien jalat ovat isoja nykyään, mutta nyt laajennan tämän äimistelyn koskemaan myös tyttöjä. Miehen kummitytön synttäreiden rääppiäisiä sopiessamme kysäisin tyttösen kengännumeroa ja ällistyin ihan tosissani. Koko 39 10-vuotiaalle! Oma jalkani on 38 ja ikätovereistani löytyy useita 37- ja 36-numeroisten kenkien käyttäjiä, toki myös "isokenkäisiä", joten nyt viimeistään täytyy säätä ajatusmaailma näiltä osin ajantasalle ja "määritellä normaali" uudestaan.

Kuvassa sukkien kärjet näyttävät ehkä vähän kurttuisilta, ja se johtuukin siitä että pidensin sukkia sentillä ihan viime tipassa enkä ehtinyt pingottaa niitä uudestaan. Olin näet varautunut 38-numeroisilla sukilla sillä mielellä että niissä olisi vähän kasvun varaa...

5 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kivat karamellisukat :)

Kardemumma kirjoitti...

Jalat kasvavat nykyisin tosi vauhdilla ja yksilöllisesti, meillä on sekä pienikenkäisiä (koot 36-37 ja 38 eli perheen täysikäiset naiset) sekä isokenkäisiä eli siro 42 ja reilu 44, ne miehet. Mutta on noilla suuremmilla tuota pituuttakin sitten enemmän. Sen olen kyllä huomannut kälyn poikien jaloista ja sisareni tyttärien jaloista, että paljon isompia ovat.

Elli kirjoitti...

Ihan on karamellit kyllä :)

Oranssi kirjoitti...

Kauniit sukat.

Niinpä. Meidän 12 v tytölläkin on 41-42 jalka. Just ostin 42 kävelykengät. (isällään on leveä 47.)

Nimetön kirjoitti...

Mukavaa, että jaat makeaa iloa milloin karamelleissä milloin ruskean harmaissa. Todella kauniita sukkia.