maanantai 30. syyskuuta 2013

Metsurin sukat

Koska yhdeltä kerältä neulominen tuntuu nykyisin hieman oudolta, täytyy nätisti raidoittuvaa Opalia hieman maustaa jämälangoilla. Jottei lankojen päättelyurakka jäisi liian pieneksi, kannattaa jo sukan suun resoriin valita kaksi melkein samanväristä lankaa.Malli 64 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 39.
Lanka Opal Handwerk & Hobby Förster 7122 ja ruskeita langanloppuja
Menekki Yhteensä 66 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Raidoitusinto laantui sitten hieman kun pääsin kantapäähän. Intoa laimensi se seikka, että en oikein saanut haarukoitua noita ruskeita Opalin, Fabelin, Lorna's Lacesin ja Trekking XXL:n jämiä riittämään raitaisiin kantapäihin, päädyin neulomaan ne pelkästä Trekkingistä, joka sekin on hieman raidoittuvaa.

Kärkeen tulikin sitten tosi kärkevä raidoitus, joka on tuossa varpaiden päällä kuin huutomerkki. Ihan on siinä ja siinä että en tältä istumalta ryntää purkamaan niitä ja etsimään vähän miedompaa yhdistelmää. Ehkä en kuitenkaan. Tai jos sittenkin...

5 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Elä pura, varpaat on ihan hyvät noin. Mutta tuo päättelyn määrä... Auts, sanon minä.

Lankarulla kirjoitti...

Sinulla on niin kivoja sukkia, päättellyähän noissa on varmaan ollut.

Tuomontupa käsitöitä kirjoitti...

Hei. Hauskan näköiset varpaat, onhan tuo sukanvarsikin raidoitettu aluksi, vaik vähemmällä raidalla, mie tykkään, itsekin suosin erivärisiä varpaita:)
Siul onkin vaikee koodisana, saa nähä pääsenkö ollenkaan läpi.

Näppi kirjoitti...

Sukkia sukkia paljon kauniita sukkia löytyy sukkalandiasta. Jaksat neuloa aina niin ohuista sukkalangoista. Itekki kyllä huomaan neulovani enemmän nykyään sukkia ohkasista langoista.

Sukkalandia kirjoitti...

Hei, kiitokset kaikille kivoista kommenteista. En taida sitten purkaa noita kärkiä, eikä näissä vielä kovin paljon ollut sitä pääteltävääkään! Ja ohuista langoista neulon mm. siksi että ohuet sukat mahtuvat kenkiin!