sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Viimeiset joulusukat

Viimeisten joululahjasukkien kanssa tuli ihan perinteinen kiire. Vasta aattoaamuna sain ne paketoitua, tosin ne olivat kaikki jo valmiina aatonaattona.Malli 52 s, raidat 2/2 (paitsi 3. vas.), ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 42-43.
Lanka Novita yksivärisiä ja Tweed 843
Menekki 1. vas. 127 g 2. vas. 124 g 3. vas. 124 g
Puikot 3.5 mm bambusukkikset

Luonnollisesti en noita sukkia ehtinyt myöskään pingottamaan, mutta seiskaveikka on ehkä tuossa suhteessa parhaita lankoja... ei ehkä ihan kivoimman tuntuista neulottavaa, mutta asettuu luonnostaan melko hyvin silmukoihin ja on silittämättä sileää. Ainakin sukissa.

Noihin raitasukkiin ostin langat marketista joulukiireiden keskellä, samoin Tweed-langan. Tweed-sukissa oleva vaalea lanka ei ole samaa kuin noissa raitasukissa, vaan kaiveltu vanhojen langanloppujen seasta. Siinä tuli taas kertaalleen todettua sama asia kuin jo vuosien ajan: Novitan lankojen tuntu vaihtelee hurjasti! Tuo vaalea vanha lanka oli kuin silkkiä verrattuna noihin uudempiin lankoihin!

1 kommentti:

Aikun Askareet kirjoitti...

Kaunista sukkaa pukkaa.
Laatu tosiaan vaihtelee ja on muuttunut vuosien saatossa, mutta silti tänään kauppareissulta hyppäsi mukaan Novitan uutuusvärejä ;)