lauantai 25. elokuuta 2012

Raidallista miesten sukkaa jälleen

Joskus viime syksynä olin ilmeisesti hankkinut kerän sinivalkoista Tico ticoa kaupunkireissulla, ja haudannut kerän pussissa johonkin kassiin, joka sisältää sekalaisia, ei kovin puhuttelevia lankoja. Sieltä se sitten kuin vahingossa putkahti ilmoille juuri parahiksi joululahjasukkaneulontaan.



Malli 72 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 43.
Lanka Tummanruskea Opal Uni 2601 ja kirjava Novita Tico tico 853
Menekki 85 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Tässä on mielestäni ehkä paras Tico ticon väritys. Vaikka värien järjestys on samalla tavalla symmetrinen kuin muissakin, ei tuo symmetrisyys ole niin alleviivattua kuin räikeämmän väriskaalan sisältävissä kerissä. Värien kylläisyydet ovat myös lähempänä toisiaan, joten vain valkoinen pomppaa tuolta pirteästi esiin. 



Pariviikkoinen lomani lähenee loppuaan. Säitä on riittänyt laidasta laitaan, sekä paahtavaa auringonpaistetta että vaakasuoraan satavaa vettä. Niiden mukaan olen rytmittänyt askareeni: on ollut löhöpäiviä dekkareiden kanssa ja aamusta iltaan -neulomispäiviä, pyykkäystä, siivousta, ruuanlaittoa  ja pyöräilyä sekä puunkantoa on ripoteltu sinne tänne. Yksi yhden yön reissukin tuli heitettyä.



Kesädekkareita tuli luettua kohtuullisen monta lyhyestä lomasta huolimatta. Sukkia valmistui loman aikana kolme ja puoli paria.

Ei kommentteja: