keskiviikko 1. elokuuta 2012

Raitasukat lankalaarissa

Työkämppäni on väärällään lankapussuikoita ja -kasseja, mutta ohuiden raitasukkien ainekset ovat saaneet sijoituspaikakseen piironginlaatikon. Siitä on helppo bongata seuraavien raitasukkien ainekset.

Malli 72 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 43.
Lanka Novita Tico tico musta, tuntematon ohut violetti sukkalanka
Menekki Yhteensä 84 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Huokaisin ihastuksesta kun löysin erään halpahallin alelootasta kerän Tico ticoa 3,50 eurolla, siitähän tekeen raidoittamalla kahdet miesten sukat. Tässä vaiheessa huokailun syynä on harmitus. Yksi solmu ensimmäisessä sukkaparissa. Näiden sukkien jälkeen aloitin juuri äsken ne toiset sukat, ja ennenkuin pääsin edes ensimmäistä raitaa neulomaan, olin kohdannut kaksi solmua. Montakohan vielä?

Muuten tämä musta Tico tico poikkeaa muista väreistä, varsinkin valkoisesta edukseen. Keväällä neulomissani raitasukissa valkoinen Tico tico esiintyi selvästi paksumpana kuin kaverina ollut ohut sukkalanka, samanpaksuinen kuin näissä sukissa.

Tuo violetti lanka jää nyt arvoitukseksi, koska olen hukannut siitä vyötteen enkä pääse vanhasta blogistani selaamaan kattavasti kaikkia neulomiani sukkia. Kuvien lisäys vanhaan blogiin jää hetkeksi tauolle, koska loput kuvat ovat kotipaikkakunnallani, enkä pääse niihin heti käsiksi, niin kovasti kuin mieli tekisikin. Siispä kyytiä sukkapuikoille! Ensi viikolla sitten lisää kuvia.

1 kommentti:

KahviKaneli kirjoitti...

Nätit perussukat!