lauantai 18. elokuuta 2012

Raitoja langanlopuista

Miestensukkaprojekti jatkuu. Pitkään lankalaarissa pyörineet Trekking-nyttöset pääsivät käyttöön.Malli 72 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 43.
Lanka Novita Tico tico musta, Zitron Trekking XXL väri 69
Menekki 83 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Onpa hyvännäköiset sukat, huoahti isokenkäinen malli kun veti sukkia jalkaan kuvausta varten. Samaa huokailin itse neuloessani. Trekkingin hillitty väritys pääsee oikeuksiinsa noiden mustien raitojen rajaamana. Hyvältä lanka näyttää yksinäänkin, mutta tässä värit pääsevät kukin erikseen loistamaan, ja ovat vielä kauniimmat.Nämä valmistuivat jo pari viikkoa sitten kaupunkiasunnossani, ja jäivät odottamaan kuvausta kotipaikkakunnallani. Lomailen täällä pari viikkoa ja nautiskelen niistä aurinkoisista säistä, jotka jäivät tulematta heinäkuussa. Minun onneni, olin nimittäin koko heinäkuun töissä enkä harmitellut huonoa säätä kovinkaan paljon, paitsi silloin kun jouduin lähtemään töihin autolla pyörän sijaan tai kun palelin töissä viltti korvilla...

3 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Ovat niin nätit! Tuota TicoTicoa ei liene saatavilla enää?

Sukkalandia kirjoitti...

Ihan arvoitus on minullekin tuo Tico ticon saatavuus. Tämän kerän löysin poistolaarista. Harmi jos ei Novita pidä ohutta sukkalankaa valikoimissa.

iso gnu kirjoitti...

Kauniit on sukat ja kauniit oli edellisen postauksenkin sukat. Harmaa tekee terää.!