tiistai 15. marraskuuta 2011

Pienen pojan isot sukat

Nuorin kummilapseni täytti 8 vuotta. Joka vuosi esitän lapsen äidille kysymyksen sukan koosta, ja tällä kertaa sukkien neulominen tälle pojalle oli helpompaa kuin koskaan. Meillä on nyt samankokoiset jalat.Malli 48 s, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 38.
Lanka Novita 7 veljestä sininen ja harmaa
Menekki 120 g
Puikot 3,5 mm bambusukkikset

Villasukat pienen pojan syntymäpäivälahjaksi ilahduttavat kyllä ennemmän pojan äitiä. Lahjani ovatkin yleensä kolmiosaisia: yksi kestävä ja mielenkiintoinen (kirja lukutoukalle), yksi suunmakeuttaja (namipussi) ja yksi paketti äidille (ne sukat).

Tiedän kyllä entuudestaan että nykyajan lapsilla on isot jalat, mutta eivät omat poikani (80-luvun lapsia) sentään esihistorialliselta ajalta ole, ja heidän kanssaan samoja kenkiä käytin silloin kun he olivat 12-vuotiaita. Kuinkahan suuriksi ne lasten jalat tulevaisuudessa kasvavatkaan?

3 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Samaa olen minä omien lasteni kanssa ihmetellyt: miten ihmeessä niillä on niin isot jalat?

Kauniit sukat, ja lämmittävät varmasti ainakin saajansa jalkoja ;-)

Taija K kirjoitti...

Ihailen täällä aina raitasukkiasi, mutta miksi ihmeessä en saa sellaisia itse neulotuksi? Voi nuo aiemmin postaamasi mustaraitaisetkin on niin ihanat!

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kaunista raitaa :)

Meidän 10-vuotiaallakin on jo nelikymppinen räpylä ja isoveljensä tais tallustaa pari vuotta myöhemmin 42-43 saappailla.Siihen se jalan kasvu sit tyssäsikin - onneksi ;).

*Aikku*