sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tico tico ja vihreät niityt

Taas kerran tartuin härkää sarvista ja päätin vähentää Tico ticojani. Mielikuvitukseni joutui melkoiselle koetukselle kun yritin pähkäillä millä ihmeen värillä sammutan tuon räikeän langan hehkun. Löytyihän se laimennin vihdoin.


Malli 50 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 38.
Langat Novita tico tico 852 ja Drops Fabel 300
Menekki 72 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Melkein kesäiseltä tämänhetkiseen verrattuna näyttää tuo lokakuun lopun nurmikko. Sukatkin hehkuvat kuin kukkaset, mutta hillitysti. Tuosta haaleanruskeasta Fabelista on tullut pikkuhiljaa yksi suosikeistani. Se on yksinään hieman tylsänharmaanruskeaa mutta oikean kaverin kanssa oikein kaunista. Tässä sukkaparissa on kaksi yksinään avutonta lankaa kohdannut täydellisen kumppanin.Teinitytär tarjoaa tätä poseerausta joka kerta kun on mallina. Tai sitten nostaa varpaat ylöspäin. Vaikka meillä on tyttären kanssa sama kengännumero, eivät sukat istu meille samalla tavalla. Minun jalkani taitavat olla vähän pulleammat, tai sitten ehkä tykkään kireämmistä kengistä kuin tytär.

4 kommenttia:

-maria- kirjoitti...

Nätit - siinä vastakohdat täydentävät toisiaan.

Pinni kirjoitti...

Kauniit sukat. Ihanat värit. Pidän kovasti.

Anna kirjoitti...

Värit sopivat todella mainiosti yhteen! Mä olen hirmuisesti tykästynyt myös raidoittamaan monivärisiä/raidallisia lankoja jollain yksivärisellä. Lopputulos on usein enemmän mieleeni kuin pelkkä monikirjava sukka :)

Pikku Silppu kirjoitti...

Ihanan väriset raidat, eikä ollenkaan liian räikeät. Heti alkoi tehdä mieli itsekin tehdä tuommoiset. On vaan niin paljon jonossa kaikkea muuta mitä pitäisi neuloa ensin :)