keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Takuusukat

Reklamoin itseäni kulahtaneista sukista. Eivät edes kolmea vuotta kestäneet, nyt jo näkyy pohjasta läpi. Suosikkisukat menivät heti käyttökieltoon ja parsintapinoon, joka kasvaa kasvamistaan. Uudet lähes vastaavat valmistuivat tilalle. Minulla on nyt kahdet suosikkisukat. Tai ehkä monet.Malli 64 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus.
Lanka Drops Fabel mustavalkokirjava, Opal Uni musta
Menekki 76 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Parsintapinoni kasvaa mutta ei siksi että sukat kuluisivat erityisen nopeasti tai että olisin laiska... vaan siksi että sukissani kulkee lähes koko suku. Parsintatakuuta olen joutunut hieman heikentämään: lupaan parsia lahjoittamani sukat vain kertaalleen.

Nyt kun siirryimme taas talviaikaan on päivänvalosta tullut nopeasti hupeneva ylellisyys. Työpäivän jälkeen ei ole enää lainkaan valoa. Viikonloppuisin teinit, joita käytän kuvauksessa apuna, nukkuvat pitkään ja lorvehtivat siihen asti että taas on valo kortilla. Kuvassa sukkien sisällä on siis teini, minkä huomaa myös sukanvarren sisään survotuista housunlahkeista, ja minä olen kameran takana mahallani.

3 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Hienot sukat ja ei mikään ihme, että ovat suosikkisukat.

Suurkiitos vinkeistä raidoitukseen liittyen. Otan onkeeni, kun seuraavan kerran teen sukkia.
Nyt vain ihan inhottava flunssa päänsärkyineen, kuumeineen ja astmanoireiluun vie energian.Sukat siirtyvät...

Sini kirjoitti...

Kivan näköset. Mulla kasvaa myös sekä parsintapino (vaikka en oo moista takuuta onneks antanutkaan!) että korjausompelupino. Joo ja toi pääteltävienkin pino :D. Oon ihan mahottoman huono tommosissa pienissä nopeissa hommissa.

Anonyymi kirjoitti...

Sivustosi on ollut minulla pitemmän aikaa kadoksissa: nyt löysin tänne taas mutkan kautta. Tuli ihan hyvä mieli, kun pääsin taas "tuttuun paikkaan"

Mukavaa Isänpäiväviikonloppua :)

*Aikku*