perjantai 18. marraskuuta 2011

Valmiiksi likaiset sukat

Isänpäivä tuli ja meni. Tein isänpäivänä pikavisiitin vanhempieni luokse, hörppäsin kahvikupillisen, söin palasen täytekakkua ja luovutin perinteisen lahjan. Sukat ja suklaata.Malli 60 s, raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 42
Lanka Novita Nalle Colori 813 (turkoosikirjava) ja Nalle 341 (tummanvihreä)
Menekki 120 g
Puikot 2,75 mm KnitPro

Ihan kuin olis likaraitoja, sanoi teinipoika kun puki sukkia jalkaansa kuvausta varten. Ei vaivautunut riisumaan tennissukkia alta, mutta malttoi kuitenkin kääntyillä ohjeitteni mukaan kun kerrankin sai olla ilman kenkiä ulkona. Päivä oli aavemaisen sumuinen, mutta sumu ei peittänyt sitä faktaa että talon emäntä viettää valtaosan ajastaan muualla kuin kotona. Vuorenkilpien kukkavarret töröttävät vielä pystyssä. Joitakin asioita ei vaan osaa nähdä kun elää matkalaukku kourassa.Tässä on nuoren miehen näkemys siitä miten villasukat esitetään edullisessa valossa. Ei kai ihan Suomen junttilassa keksitty muoti sentään, sillä bongasin samanlaiset lahkeet Emmerdalen häirikköteinilläkin.

Vähän pääsi läikittymään iänikuinen Nalle Colori. Valmiiksi likaiset sukat! naureskeli isänikin kun mallasi lahjasukkia jalkoihinsa.

3 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

onpas kivan raikkaat sukat! tuo vihreä rauhoittaa kivasti tuota kirjavaa turkoosia. Tykkään!

Anna kirjoitti...

Kiva värimaailma sukissa :) oikein raikas!

Kisa kirjoitti...

Kivat sukat :)