keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joululahjasukat

Alelaareja olen tänä syksynä penkonut joka kaupassa joka vähänkin haiskahtaa siltä että voisi myydä villalankaa. Kaikkea kummallista on tarttunut mukaan, mutta tämä ale-Nostalgia on sieltä kivoimmasta päästä.

Malli 52 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 42.
Lanka Novita 7 veljestä Nostalgia vihreä 083 ja yksivärinen vihreä 396 (?)
Menekki 123 g
Puikot 3,5 mm bambusukkikset

Nämä metsänväriset sukat sai isäni, joka harrastaa metsästystä. Vanhempani ovat kiitollisimpia sukkalahjan saajia jotka tiedän. Eipä taida heillä juuri muunlaisia sukkia enää olla käytössä.

Nostalgia myydään sadan gramman kerissä, joten yhdestä kerästä ei juuri mitään jäänyt jäljelle. Langanloppuprojektiin taisin saada siitä kaksi dominoruutua.

2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Oih, sulla on juuri tuota vihreää *kateudesta viherryn* Mies tilasi siitä itselleen pipon, ja nyt sitä ei ole missään lähikaupassa. Sai sitten tyytyä harmaankirjavaan.

On tosi mukava värkätä käsitöitä sellaisille, jotka niitä oikeasti arvostavat. Esimerkiksi sukissa kun hurahtaa jokunenkin tunti.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa taas kauniit sukat.
Ja ihan totta, sellaisille ihmisille, jotka arvostavat käsitöitä on kiva antaa omatekemää lahjaksi, mutta on niitä ollut sellaisiakin, että pesevät kovalla työllä virkatut liinat koneessa..

Onneksi mulla on tässä kolme omaa lasta, joille kelpaa niin sukat kuin pipot ja villapaidatkin, ja aina vaan satelee lisää tilauksia, kunhan kerkeisi tekemään.

Nyt kun joulu jo ehti menemään, niin etukäteen toivottelen oikein hyvää uutta vuotta!

Iiris