maanantai 23. joulukuuta 2013

Violettia sukkataikaa taas

Lapsenlapsistani vanhimmalle, pikku koululaiselle sain sukat neulottua samoista langoista kuin miehellekin.

Malli 52 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus, koko 34
Lanka Novita Nalle Taika 853 ja Nalle yksivärinen violetti 757
Menekki 65 g
Puikot 3 mm KnitPro

Moneskohan vuosi tämä on peräkkäin kun valittelen tämän joulunalusajan pimeyttä? On hankalaa neuloa ja hankalaa kuvata. Violetti ei ole niitä kaikkein kiitollisimpia kuvattavia, ja niinpä tässäkin kävi että hieman täytyi taas gimpata (Gimp on köyhän naisen PhotoShop, ei läheskään yhtä hyvä mutta tyhjää parempi).  Ja niin kuin joskus ennenkin, täytyy taas todeta että eivät ne värit sitkään ole edes sinnepäin.

Tämän pimeän ajan kurjuutta lisää meillä nyt se, että kun vettä on jo jonkin aikaa tullut kuin sieltä entisen esterin peräpäästä, niin tietysti hetki pimeyden laskeutumisen jälkeen alkaa katto vuotaa. Lorina vain käy. Niinpä juuri laiskotteluun valmistautunut mies laiskottelun sijaan kiipesikin katolle led-lippis päässä tarkistamaan olisiko mitään tehtävissä. Niin notta. Joulurauhaa.

2 kommenttia:

MiunMaun kirjoitti...

Voi ei! Toivottavasti katto on jo kunnossa, tai ainakin saanut jotain ensiapua. Nää tämmöttiset sattuu aina pyhinä, aina.
Rauhaisaa joulunaikaa kaikesta huolimatta!

Sukkalandia kirjoitti...

No, ilmeni sitten että kyseessä oli jäätymisestä ja rankkasateesta johtuva tilapäinen häiriö, joten selvittiin säikähdyksellä! Rauhaisaa joulua sinullekin!