maanantai 23. joulukuuta 2013

Pikkutyllerön papukaijasukat

Pikkusukkia tarvitaan jouluksi neljän nuoren neidin jalkoihin. Tässä nuorimmaisen sukat.Malli 36 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 24.
Lanka Novita 7 veljestä Linnut Papukaija 889
Menekki 49 g
Puikot 3,75 mm KnitPro

Näiden tikuttaminen käy niin nopsasti että on melkeinpä ruvettava jarruttamaan hieman ennen kuin on tarve tehdä jotain suorasta putkesta poikkeavaa, kuten kantapää tai kärkikavennus. Ihan silkkaa nautintoa. Alennusmyynnistä ostettu hirvityskirjava papukaijalankakin näyttää melkein järkevän rauhalliselta tässä mittakaavassa. Tai ei ehkä sittenkään. Mutta minähän katsonkin tätä lankaa aikuisen naisen silmin, en pikkutytön. Toivottavasti miellyttävät saajansa esteettistä silmää ja erottuvat päiväkodin muiden lasten sukista.

Alla pilkottaa tämänhetkinen intohimoni, jonka parissa viihtymistä saan vielä vähän aikaa odottaa. Siihen olen sotkenut kaikki paksut kuljeksimaan jääneet langanloput, ja joitain vähän isompiakin määriä vähemmän viehättäviä lankoja. Siitä ei ole tulossa olohuoneen kaunistus, vaan mökkielämän lämmike. Sitten kun se mökki joskus valmistuu.

Ei kommentteja: