tiistai 17. joulukuuta 2013

Talven taikaa

Sää tekee nyt melkoisia keikauksia taikatempputyyliin. Ensin pakkasta, kaunis talvisää ja sitten heti perään lämpöasteita ja vesisadetta. Myrskytuulta ja kauniita kuutamoöitä vuorotellen.
Malli 60 s, ranskalainen kantapää ja nauhakavennus. Koko 43.
Lanka Novita Nalle Taika ja musta
Menekki Yhteensä 95 g
Puikot 3 mm bambusukkikset

Hieman olin havaitsevinani kasautumistaipumusta tällä uudella Novita-tuttavuudella, mutta varsin vähän tuo näkyy haittaavan. Toivottavasti tähän tulee lisää tällaisia harmonisia väriyhdistelmiä.

Alkuvuoden hyvät päätökset jäivät vain päätöksiksi jälleen, ja lahjasukkien kanssa tulee hoppu. Ensimmäiset paketit ovat jo matkassa ja viimeisiä pakettiin meneviä sukkia vielä suunnitellaan ja neulotaan. Ehkäpä suunnilleen kaikki tulevat valmiiksi, ehkäpä eivät. Pitää sitten keksiä jotain muuta.

Osittain syynä sukkien viivästymiseen on opiskelun aloitus. Iltaisin tulee haaveiltua uusien asioiden äärellä. Kun 80-luvulla teknistä piirtämistä harrastettiin lyijykynillä, tusseilla, harpeilla, kaariviivaimilla ja piirustusharjoilla, on nykyajan piirtäminen paitsi helppoa ja nopeaa, myös hauskaa! Muutenkin aikuisopiskelu on huomattavasti hauskempaa kuin uskalsin kuvitella!

Ja sitten taas neulomaan!

Ei kommentteja: