sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulukuun väriloistoa

Ruoho näyttää olevan vihreää myös aidan tällä puolella, joulukuussa.Malli 64 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 38
Lanka Lang Mille Colori Socks and Lace 65
Menekki 73 g
Puikot 2,25 mm KnitPro

Varsinaisesta väriloistosta vastaa sukkapari, mutta kuvaa tietokoneelle ladatessa huomasin että myös Suomen joulukuinen luonto tarjoaa osansa. Ikivihreää on helppo löytää mutta joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla talon pohjoispuolella tuo kesänvihreys hieman yllätti.

Lanka kuuluu siihen luokkaan jota kerta kerran jälkeen vannotan itseäni koskaan enää ostamasta. Se näyttää kauniilta mutta on aivan tuskallista neuloa. Löyhä Z-kierre suorastaan imaisee puikon sisäänsä, joten neulominen on yhtä sujuvaa kuin korkokengillä kävely peilikirkkaalla jäällä. Tämän ihanuuden paras puoli onkin siinä että puolikkaiden silmukoiden korjaaminen senttienkin päästä onnistui jälkiä jättämättä. Värit ovat taas sellaiset jotka eivät amatöörin hyväänkään kameraan tallennu koskaan oikein. Ensi vuonna taidan valita jotain helpompaa lankaa neulottavaksi joulukiireiden keskellä.

7 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Aivan ihanan väriset sukat!! Ehdottomasti kannatti tehdä nuo sukat :)

Kangaskasa kirjoitti...

Aivan uusi lanka mulle, mutta todella kauniit sukat valmistuivat!

Sinikka kirjoitti...

Löyhäkierteistä lankaa on todella inhottava neuloa,ainakin ohuemmilla puikoilla.
Herkut sukat!

iso gnu kirjoitti...

Kauniit sukat. Sama täällä löyhäkierteinen lanka on tylsää neulottavaa. Melkein yhtä tyhmää on aloittaa joululahjahuivia kaksinkertaisella langalla.

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Upeita sukkia jälleen, arvostan!
Minä olen tänään takunnut tiimalasikantapään kanssa ja luovuttanut :(

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit on sukat joka tapauksessa.

Tyhmää on myös aloittaa lahjasukkien teko joka vuosi aina liian myöhäisessä vaiheessa ( tarkoitan siis itseäni!): Joka ikinen vuosi tulee sit kiire saada riittävä määrä sukkia valmiiksi.

*Aikku*

Tiina R kirjoitti...

Ihanan väriset sukat :)