keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Pienen tytön pienet sukat

Pienen tytön sukat muuttuvat vuosi vuodelta isommiksi, ja pian niille käy niinkuin pienen pojan sukille. Niistä tulee aikuisten isot.Malli 52 s. Raidat 2/2, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 30.
Lanka Marks & Kattens Fame 622 ja Lang Mille Colori Socks and Lace 65
Menekki 39 g yhteensä
Puikot 2,25 mm KnitPro

Langan menekin perusteella nämä eivät ole isot, mutta silmukkamäärä lähentelee jo aikuisen sukan silmukkamäärää. Näitä neuloessani harmittelin hiukan että neuloin nämä sukat pelkästä Mille Colorista, kun huomasin miten hyvin se sopii raidoiksi mustan kanssa.

Valokuvamallini on tällä kertaa hieman tavallisuudesta poikkeava ja kömpelö. Hänellä ei kuitenkaan ole kahta vasenta jalkaa, vaan kaksi oikeaa. Irtojalkoja ei kai tehdä kuin yhtä sorttia, huomasin, kun sain tilaisuuden penkoa säärilaatikkoa.

Flunssa muuttaa muotoaan muutaman tunnin välein, mikä antaa toivoa siitä että se menee myös nopeasti ohi. Kiire jatkuu vielä hetkisen aikaa.

2 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Kauniita raitoja jälleen kauniissa sukissa.

Ite aina murehin jos postaan "vain" sukkia, mutta mutta... kyllä nämä sun sukkasi ainaki on niin kauniita ja siististi tehtyjä, että mielelläni näitä katson. Eikä tuu sellanen olo näistä, että "vain" sukkia. Nämä ovat ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat. Ihan eri vivahde sukissa yksivärisen kanssa.

*Aikku*