tiistai 20. joulukuuta 2011

Kiire jo on, kiire jo on...

Siis ihan oikea kiire. On neulottavaa, paketoitavaa, vietävää, lähetettävää, mitähän vielä? Nämä sukat ovat jo päässeet matkaan.Malli 72 s, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 42.
Lanka Drops Fabel sininen ja kirjava 910 +Lorna's Laces Shepherd Sock, Cookie's deep dark secret (sininen)
Puikot 2,25 mm Knit Pro

Valokuvamallin jalat ovat pari numeroa suuremmat kuin nuo sukat, joten ne näyttävät pienenkinttanoilta. Paketin saatoin maailmalle niin suurella kiireellä että unohdin punnita sukat, mutta tuskinpa se kulutus kovin paljon yli 100 grammaa oli, vaikka sininen Fabel loppuikin kesken. Näiden sukkien kanssa jouduin tekemään samanlaisia manöövereitä kuin näiden kanssa. Eivät siis helpoimmasta päästä mutta lopputuloksesta tykkään. Hieman tummempi Lornan lanka ei erotu seasta laisinkaan. Sukat lähtivät matkaan yhdessä tämän sukkaparin kanssa, koska sopivat niin hyvin yhteen, kuten saajansakin.

Kiirettä siis pitää, eikä yhtäkkiä ilmaantunut flunssa helpota tilannetta yhtään. Enää yksi miestensukka ja yksi pari vauvan sukkia neulottavana. Ja paljon paketoitavaa. Suklaan ja kuuman juotavan voimilla uskon selviäväni kunnialla.

1 kommentti:

Pinni kirjoitti...

Voi ei. Pikaista paranemista. Minullekin iski se flunssanpentele ja kyllä se aika paljon hidastaa jouluhommia. Enää ei ole kiire.