torstai 22. joulukuuta 2011

Tutut langat ja tutut raput

Samoilla rappusilla samat langat, mutta vähän eri järjestyksessä.Malli 52 s, raidat 2/1/1, ranskalainen kantapää, nauhakavennus. Koko 43.
Lanka Novita 7 veljestä sininen 275, Ragg Soft 02, Janne 473
Menekki 117 g yhteensä
Puikot 3,5 mm bambusukkikset

Veljesten isälle tulevat nämä sukat, joissa on yhdistetty veljessukkien kirjavat langat. En valinnut lankoja näihin sukkiin tunnesyistä vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että ostin poikien sukkia varten liikaa kirjavaa raitalankaa. Oli jännä huomata miten samannäköisiä noista sukista tuli vaikka niissä on tavallaan ihan erilainen raidoitus sinisen sisällä. Ne ihan oikeasti ovat samaa perhettä.

Joulukiireet ja flunssa alkavat hellittää. Viimeiset sukat on neulottu, monta lahjaa on kääritty pakettiin, suurin osa itse tehtyjä (yllätys yllätys, sukkia!). Monta kuumaa juomaa on kumottu kurkun lämmikkeeksi ja nenän aukaisemiseksi, suklaita maisteltu ja pitkä kotimatka joulunviettoon taitettu. Huomenna vähän shoppailua ja siivoilua, ehkä vähän kokkailua. Neljä päivää vapaata ja sitten taas ruuhka-Suomeen työn ääreen. Mutta eipäs hätäillä. Ensin otetaan iisisti. Kahden hengen jouluaatto tiedossa. Sitten lapsia ja lapsenlapsia joulupäivänä. Rauhallinen joulu. Ihanaa.

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Ihanaa joulun aikaa!

morso kirjoitti...

Hyvää joulua. Rauhallinen kaksinolo ja sitten nuorempia polvia seuraksi kuulostaa oikein mukavalta.